Следва

Всички носят: Chloe ОТНОВО!

B-day Gaga: Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

It's her birthday, bitches!

Екстравагантната Mother monster или Лейди Гага днес навършва точно 32 години.

Откриваме ви няколко детайла about личния живот на мегазвездата, защото сме убедени, че сте запознати с творчество й.

Истинското име на певицата е Стефани Джоан Анджелина Джерманота. Израства в силно религиозно католическо семейство. Това не е случайно, тъй като всъщност певицата има италиански корени. Малката Стефани започва да свири на пиано още на 4 годишна възраст.
Музикалната й кариера стартира на 19 години в различни барове. Явява се на прослушвания в различни компании, но повечето са категорични – Стефани има глас, но няма никаква визия и няма как да стане голяма звезда. Огромна грешка! Като текстописец е работила за Фърги, Бритни Спиърс, New Kids on the Block, Pussycat Dolls и други.

Състоянието й се оценява на около 275 милиона долара. Любопитно е, че Лейди Гага е звездата с най-много восъчни фигури из целия свят. Тя е третият най-награждаван музикален изпълнител в историята. Преди нея се нареждат само Майкъл Джексън и Уитни Хюстън. Има около 200 награди, между които 6 Грами-та, 13 видео-музикални награди и други.

И by the way, певицата е висока only 155cm.

Припомняме си най-фрапантните и най-запомнящи се модни визии от последната година, разходени от прекрасната Мами Монстер. Днес роклята от месо е извън дискусията, защото самата тя е част от ежедневната постановка на върховния музей на музикатa - Rock and Roll Hall of Fame. Вижте коментарите на редакторите ни, които гласуват по съвест, в редовете долу>>>

1. Лейди Гага в Alex Ulichny

Диана 0/10

Лейди Гага не ми е сред фаворитите. Разбира се, няма как да отрека и да си затворя очите за екстравагантността и смелостта, които са й отличителни белези, но просто не е моят изпълнител. Този аутфит определено подкрепя думите ми. Всичко ми идва прекалено и не мога да го възприема.

Филип 6/10

Изцяло харесвам тази визия и този провокативен аутфит, който бе разходен от певицата по време на миналогодишните Grammy награди + изпълнението на песента Moth Into Flame на известната метъл група Metallica. Прикачените розови кичури в прическата на Гага, индиректно нагласиха лятната тенденция за 2017 г. в hair стилистиката.

Габриела 5/10

Да кажем, че не разбирам всичко, което Гага избира да носи, но някак си приемам вече всичко за нормално. Няма как да не кажа, че визията идва малко в повече, но все пак Гага си е Гага.

2. Гага в Elie Saab

Диана 7/10

Изчистена черна визия с детайли. Няма какво да не ми хареса като цяло освен обувките, които никога не са ми били предпочитан модел.

Филип 4/10

Въпреки факта, че изобщо не харесвам творческия стил на ливанския дизайнер, ще се дистанцирам от личното мнение и ще добавя, че ми харесва черното сако и неговата технология на изработка, взимайки предвид, че огромните обувки, които прекалено харесвам, изцяло придават чар на самия стайлинг. Прическата й е ужасна...

Габриела 9/10

Тук е доста по-облечена от обикновено, но резултатът е положителен. Хем е доста семпла за обичайния си стил, хем има нещо много нейно в тази визия, което ме кара страшно да ми харесва.

3. Lanotta Studio


 

Диана 6/10

Панталонът определено ми харесва. Не за нещо, което аз самата бих сложила, но на нея й отива. Акцентите по палтото обаче ми идват в повече. Претруфено е и се губи фокусът, поне при мен. Комбинацията от черно и розово обаче винаги ще има чар.

Филип 7/10

Прекрасен аутфит, който единствено приляга only на Гага. Ако леко затворим очите, визуалното преливане между нюансите на стайлинга, създава една прекрасна експресионистична картина с чудесна композиция, която свободно може да се нарисува. Обичаме розово-черната комбинация....

Габриела 6/10

Не съм фен на парцаливите дрехи с неясна конструкция макар и да намирам тук показаните бонбонени тонове за очарователни. Именно силуетът на блейзъра разваля всичко прилично в аутфита...

4. Armani Privé


Диана 5/10

Прекалено готик ми е. Сравнително изчистено е, ако го сравним с визиите, на които обикновено се спира, но отново не е моето. Харесва ми дължината на роклята и ефектът, който създава.

Филип 3/10

Цялата модна и медийна сфера "изкрещя" от тази прекрасна визия на Гага, която аз лично не харесвам толкова много. Забележителната плитка, която бе хит в социалните мрежи ми допадна. About дизайна на дантелата ще добавя, че е с покъртително нелепо стилизирана флора.

Габриела 10/10

Гага в пълния си блясък. Драмата, типична за изпълнителката е налице, но едновременно с това е и стилистично издържана и то как! Ако всеки път визията й е толкова добра, надали някой би си позволил да отправи забележки.

5. Armani Privé


Диана 7/10

За подобно събитие като Grammy роклята е напълно подходяща. Да, extra е във всеки един аспект, но за сценично облекло е перфектна. Нюансът на розовото също ми е слабост и в съчетанието с тюл има нещо изключително коктено.

Филип 2/10

По време, надявам се за последен път, на изпълнението на сингала й Million reasons от последния й албум Joanne, където Гага за пореден път доказа вокалните си способности, мегазвездата бе обвита в розов тюл, който изобщо не приличаше на скроена рокля. Самият финал на песента сложи черешката на тортата с огромните крила, композирани върху пианото. В името на естетиката прогласям тази рокля за монументален чувал.

Габриела 6/10

Драмата е второто име на Гага, наясно съм с това, но може би тюлената рокля щеше да да изглежда значително по-добре в някакъв мрачен тон, а не това отвратително розово. 

More All fashion