Следва

Iman By Taraji P. Henson

Играл е Photoshop: Такова ли е нослето на Наоми или не?

Неестествено е така, газелке...

Celebrities преди 5 години

Наоми Кембъл взриви социалната мрежа със своя доколкото нежна, толкова и притеснителна снимка, вчера.

47-годишният модел публикува кадър на който е без капка грим, а игриви лунички симпатично красят изящното й лице. Притеснителното обаче не е липсата на макиаж, а формата на нослето на Кембъл.


На фотоса ясно се вижда, че разликата между real life и photoshop life е гигантическа, а Наоми очевидно има прекомерна любов към програмата за оправяне на несъвършенства.


"Защо нослето ти е по-малко", "Снимките са толкова различни" и "Дори не приличаш на себе си" са само част от коментарите на разгневените почитатели на шоколадовата газела.

А разликата е наистина неестествена! Вие как мислите? Играл ли е Photoshop или не? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Играл ли е Photoshop или не?

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...