Следва

It shopping list: The Scarf

Double Trouble: Zara или Vetements?

Тичаме в онлайн магазините...

All fashion преди 5 години

След като грузинският дизайнер чукна 37 години, преди два дни, решихме, че е редно да пръснме луди пари за нещо от лейбъла му Vetements.

Креативната глава на Balenciaga - Демна Гвасалия вече няколко години подред смело и пищно разрушава световната модна индустрия с артистичния си подход, вдъхновен от стила по времето на социализма в СССР.

В днешния двубой се спираме точно на един или по-точно два чифта кецове, които като силует са доста емблематични за гореспоменатия създател на модни течения.

Преценете коя от двете двойки ще бъдат вашият билет за вход в тенденциите за Пролет/Лято 2018-та, в анкетата долу>>> 

Стартираме модното изкушение с артикула от испанската модна къща Zara. Всички сме пределно наясно за минималистично плагиатство, което извършва лейбъла, но същевременно не можем да противоречим на това, защото ни харесва фактът, че можем да притежаваме по-артистичен моден елемент на приятна цена. Харесваме тези бели кецове с интресна подметка. Купуваме ги от тук>>> за невероятните 80 лв.


Във втрото ни модно предложение връзваме връзките на тези изящни кецове, които са плод на колаборацията между Rebook и Vetements. Надраскани с логото на швейцарския бранд и акцентирани с актуалните емоджита, които ежедневно ползваме във всички виртуални програми. Влюбваме се точно в този чифт, които поръчваме от тук>>> Ее... не са на толкова удобна цена, като тази по-горе, но и 1 525 лв. е някак приемливо, имайки предвид, че иде реч за Демна Г.

Анкета

В кой от двата чифта ще пъхнете вашите крачета?

More All fashion