Следва

„СЛЕДВАЩА ЦЕЛ: МАРС“ ВДЪХНОВИ МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ

Защото е готино да си AWESOME: 1000 лева си търсят ГЕНИАЛНА ИДЕЯ!

Случвало ли ти се е да искаш да помогнеш на нечия идея, да се включиш в някаква кауза, да допринесеш за осъществяването на добро дело? Да?

All About Life преди 6 години

А случвало ли ти се е ДА ИМАШ гениална идея и да имаш нужда от поне малко подкрепа, за да я осъществиш? Сигурни сме, че и тук отговорът е ДА!

Преди време се срещнахме с двама много свежи и будни младежи - Теодора Герджикова и Ради Узунов, които ни разказаха за една нова (поне за нас в България) AWESOME платформа - The Awesome Fondation, която събира хора с различна креативна гениалност и я реализира всеки месец!  Сбъдва мечти, кара "пулсацията" на София да се усилва и всички замесени в живота тук да изпитват радост и да ЖИВЕЯТ с чувство за красота, дизайн и искрено удоволствие.



(Най-първият микрогрант от The Awesome Foundation , е даден за създаването на гигантски хамак в Бостън направен от рециклирани въжета с обща дължина от над 1.3 км. Самият хамак е дълъг 10 метра и широк 2.5 и е инсталиран в парка Fort Point Channel Park.)



The Awesome Foundation Sofia 
всеки месец дава по един микрогрант от 1000 лв. на идея, която разрешава даден проблем, развива местната общност и радва околните. Кара те да изпиташ наслада и най-вече да се усмихнеш и изкефиш, че се намираш точно там, където си!

Както самите те казват: "Awesome фондацията е разрастващо се, глобално общество, посветено на разпръскването на страхотност из вселената", а какво по-AWESOME от това да разпръскваш страхотност?


(Поп-ъп маси за тенис на маса в Сидни е един от най-успешните проекти в Австралия, където местната общност продължава да се грижи за инициативата.)

Ако имаш супер идея, за която смяташ, че е дошло времето да бъде реализирана, awesome fondation е твоето място!


(В Амстердам дърветата в града се оборудват със сензори и светлини, които показват качеството на въздуха и когато качеството на въздуха се подобрява дървото възнаграждава хората за поддържането на чистия въздух, като им дава безплатен WiFi: Tree-WiFi! )

Този месец набират проекти и идеи до 20 април. Виж повече информация за фондацията и как можеш да се включиш>>> тук!

А дотогава: Let the inspirаtion be with you! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.