Следва

Je suis le киш!

Cannes 2018 забранява…

71-то издание на Cannes Film Festival наближава, а шефът Thierry Frémaux вкарва серия от промени в тазгодишното събитие.

Celebrities преди 6 години

Hе сме сигурни, че гостите ще бъдат доволни от някои от тях... Именно, елитът на киното ще бъде в Кан за 71-ото издание на най-голямото събитие в международното кино от 8 до 19 май 2018 г., а директорът на фестивала Thierry Frémaux обявява редица промени за тазгодишния фестивал.

Най-горе в списъка е СЕЛФИТО, което сега ще бъде забранено на червения килим, оплаквайки се че този тип снимки пречат за нормалното провеждане на събитието.
Второ шокиращо нещо е забраната за прес-прожекциите през нощта преди премиерите, което означава, че журналистите ще гледат номинираните филми в състезанието заедно с останалата публика.

Като за край, оригиналите на публикувани в Netflix ще бъдат онези неучастващи в самото състезание, което означава, че те не могат да се състезават за статуетката „Palme d’Or“.

Според Frémaux те не следват класическия кинематографичен модел. Правилника с забраняващите решения рискува да предизвика сериозна треска на тазгодишните гости на фестивала. Ще излъжем, ако не си признаем, че нетърпеливо чакаме да видим какво ще стане с звездите-престъпници, погазили новите правила на Cannes Film Festival.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.