Месечен ХОРОСКОП - Април 2018

Astro преди 6 години

Дойде и месецът на Овена, в който трябва да сме наясно с нашите действия, както индивидуално, така и колективно. Както гласи третият закон на Нютон: „Всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие“, трябва да кажем, че това важи и за нашите отношения. Действията, които избираме, ще дадат своите резултати пряко върху нас. Но резултатите ще съвпадат както на действието, така и на намерението, което се крие зад него.
Овенът се характеризира със своята упоритост и борба. Въпросът, на който обаче трябва задължително да си отговорим, е каква е каузата на тази борба? Борба, заради самата борба, е безсмислена.

Смелостта и упоритият дух на Овена ще подпомогнат стремежа и натиска ни в постигането на онова, което искаме. Късметът е на наша страна, така че създаването, творчеството и продуктивността се пробуждат, както пролетта около нас. Ако трябва да характеризираме месеца с две думи, те ще бъдат „енергия“ и „действие“.
Венера се намира в Телец до 24-ти април, което засилва усета ни за красота, подхранвайки чувството ни за земното и природното. Това влияние е важно, защото ни напомня за ценността, с която разполагаме тук, около нас, без да я търсим на друго място. Естетическото съзнание е будно, така че го използвайте във всяко едно отношение, без да пестите от неговото богатство.
 

Хороскоп

Още от Astro