Следва

In Deichmann We Trust: Най-голямата обувка в България вече е факт

Коя марка ще ни доведе Forever21?

През последните няколко дни в любимия ни Инстаграм се появиха изненадващи видеа на няколко момичета, които харесваме и следим с удоволствие...

All fashion преди 6 години

Александра Петканова, NADIA и Валери Йорданова първи разбраха коя е марката, която Forever 21 ще ни доведе в България и записаха този момент в кратки видеа. В тях се вижда как трите красавици са много приятно изненадани и развълнувани, а това ни накара още повече да искаме и ние да разберем новината, за това решихме направо да ги попитаме.

За съжаление, те решиха да ни държат в напрежение, но бяха благосклонни да ни дадат няколко жокера, за да се опитаме да се досетим сами. Понеже обичаме нашите читатели и знаем, че вие също нямате търпение да разберете новината, споделяме каквото знаем, а вие давайте своите предположения на www.f21bringsyou.com. И сега идва най-вълнуващата част – трима, познали верния отговор, ще получат ваучер на стойност 300 лв. за пазаруване в магазините на марката!

И така, подсказката, която получихме от Александра е следната: „те обожават италиански хрътки и коне“. Първоначално това ни озадачи, но картинката стана малко по-ясна след жокера, който получихме от Надя: „идват от Калабасас“... Последният ни жокер пък дойде от Валери: „Те са сестри“, а след него ние вече сме на 90% сигурни коя е марката, която Forever 21 ще ни доведе, но не смеем дори да се зарадваме, защото би било прекалено хубаво ако е истина. А вие досещате ли се вече?

Помислете добре, съберете следите и не забравяйте да дадете своите предположения на www.f21bringsyou.com, защото един късметлия, който е дал верен отговор, ще получи ваучер на стойност 300 лева за пазаруване в магазините на Forever 21.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.