Следва

„Eкскурсивни обекти” на Петер Цанев

JEREMY? Pt.2 на едноименния дебют = храна за душата!

Here we go again...

Music преди 6 години

JEREMY? са готови със следващата порция храна за душата, която представят като концептуално продължение на първия им албум. Подчертават стилистичната връзка между двете произведения, като оставят същото заглавие и отново избират картина на КОЛЬО КАРАМФИЛОВ, която изобразява почти същия крилат герой от предната, но вече с едно стъпало по-високо и поглед нагоре.

Официалната промоция на JEREMY? (II) ще бъде на 13 април на красивата сцена с червени завеси на “Военен клуб”, София, където JEREMY? ще изпълнят всички свои авторски песни - като един цялостен спектакъл със светлини, ефекти и смислова последователност между песните. Новите авторски песни са общо 5, като в албумът ще бъде включен официалният кавър на You’re the Voice, който представлява и първият видеосингъл от JEREMY?-част две, представен официално в края на миналата година. Малко преди концерта от групата обещават излизането на втори видеосингъл - към песента “Go or Fall”, отново реализиран с Clamer Studio, които JEREMY? определят като техния визуален еквивалент и креативен тандем.

Всички текстове са написани от Гергана Нойкова.
“Отново смисъла и посланието бяха много важни за момчетата. В работата с Ерсин по по избора на точни думи към неговото канто винаги има голям интензитет на емоции. Този път има и две песни – посвещение. “Nothing or Less” се казва песента, която е посветена на Крис Корнел, а другата е “On and On” и се шегуваме, че това е първата песен за обяснение в любов в множествено число, понеже е посветена на публиката. На всички страхотни фенове на JEREMY?, които ги подкрепят, очакват и вдъхновяват винаги.” – споделя Гергана.

“Докато работехме по дебютния албум и малко след излизането му, събрахме много вдъхновение и новата музика естествено започна да извира. Когато видяхме колко много хора си купиха и слушат първия ни албум, разбрахме, че е време да помислим за втория и всичко, което искаме да представлява истинското JEREMY? присъствие на сцена. Известно време отсявахме какво звучи като JEREMY? сега, какво звучи като JEREMY? преди и утре и се спряхме на тези 6 песни, които да завършат кръга, и да постигнем идеалната форма, или поне да се доближим до нея още повече. Хората, които са с нас от самото начало, нашите фенове, знаят колко време и ресурси ни отнема да запишем една песен - например както беше с Fake Fruits, но вярваме, че разбират защо се налага това. Всяка песен, която достига до тях във финален вариант - като сингъл или като част от албум, е там, защото искаме те да я чуят точно такава и защото вярваме, че те заслужават всички усилия. Истината е, че има още песни, с които сме готови и които, като всеки, който се занимава с изкуство, харесваме най-много, но не можем да включим точно в този албум- продължението на дебютния. Стилистично не пасват, няма да стои цялостно. Тези песни, които издаваме сега няма да бъдат включени в друг албум. Вероятно е по-късно да преиздадем директно двата (дебютният и този) заедно в две части или на две плочи, например. Но има време и за това. Изпълнихме песните от втората част 1-2 пъти пред публика вече и сме убедени, че се харесват. Това е най-важното за нас.” – коментират момчетата от JEREMY?.

Билети за концерта на 13 април се предлагат в мрежата на Eventim.bg. Броят им е силно ограничен, поради което организаторите препоръчват възможно най-скорошното закупуване!

More Music