Следва

Can''t resist!

Париж, Гал Гадот и телефоните на бъдещето - HUAWEI показаха на света P20

Mon cheri...

All About Life преди 5 години

Разкошни, точно толкова, колкото и града, в който бяха представени. Точно толкова, колкото и красавицата, която стана рекламно лице на кампанията.

Парижката изложбена зала Grand Palais с удоволствие настани очакващата премиерата с трепет плеяда от 1300 журналисти и блогъри от цял свят, дошла да се докосне за първи път до смартфоните от висок клас HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro.

Новите технологични бижута са истински пробив в комбинирането на технологиите и изкуството, за изцяло нова интелигентна мобилна фотография. С дебюта на серията HUAWEI P20, компанията превръща заснемането на професионални качествени снимки в безпроблемно и много вдъхновяващо изживяване за всеки.

Ние сме влюбени и в двата, но ще ви издадем, че HUAWEI P20 Pro идва с първата в света тройна Leica камера, а заедно HUAWEI P20 и двата модела демонстрират неподозирани до този момент функции с изкуствен интелект, комбинирайки технология и изкуство, за да вдъхнат спиращо дъха усещане за ново смартфон изживяване.
 

„Черпим вдъхновение от страна на хората на изкуството, за да развиваме непрекъснато нашия подход към дизайна и иновациите“, сподели Ричард Ю, изпълнителен директор на потребителското звено на Huawei. „P серията изгражда успеха на база традициите в сътрудничеството с Leica. Със своята новаторска тройна камера в HUAWEI P20 Pro, модерна двойна камера в P20, мощни функционалности с изкуствен интелект и в двата модела, най-активните хора могат да уловят и споделят света във всичките му нюанси и в целия му блясък“, добави той.

А като бонус към целия този разкош получаваме и най-красивото лице - това на Гал Гадот, която с визията си застава зад рекламната кампания серията Huawei P20.

Изборът на Гал Гадот за лице на Huawei е напълно естествен, тъй като тя е невероятен ролеви модел със своите качества и интелигентност, които се превърнаха във вдъхновяващо послание за всички жени и за глобалното общество. Гал Гадот и Huawei имат сходни ценности. Първо, вярата в хората, които се борят, тези, които се стремят към перфекционизъм и, най-вече, силна вяра в преследването на мечтите. Ангажирана майка на две деца, която се пренася от живота у дома към работата и обратно, която всеки ден има хиляди срещи и въпреки това успява да намери време и за семейството, и за бляскавата си кариера. Смартфонът не е просто устройство. Той е изява на личния стил и партньор, който може да се справи с всички предизвикателства.

Заедно с HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro, технологичният гигант Huawei обяви и третото поколение на серията PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS. Устройството предлага емблематичния дизайнерски почерк и визия на Porsche Design и най-модерната технология на Huawei, налагайки нов стандарт в сегмента на премиум смартфоните.



 

More All About Life