Следва

Окончателно е: Анджелина и Брад договориха развода

My Dear Melancholy: От А до Я-то на тройката The Weeknd, Бела и Селена

A little drama never hurt nobody...

Celebrities преди 5 години

Преди дни The Weeknd взриви социалните мрежи и музикалния свят с чисто нов албум. My Dear Melancholy се състои от едва 6 песни, но какви само!

Меломаните са съгласни, че Абел вече звучи много повече като предишното себе си и дори са склонни да благодарят на Селена Гомес, че го заряза, за да може той отново да започне да твори и продуцира музиката, с която всъщност стана известен.

Call Out My Name, Try Me, I Was Never There /по която ние припадаме/ & Wasted Times са само част от жестоките парчета на Тесфайе, но it seems like EP-то е своеобразно любовно обяснение към бившите на певеца.

Да не говорим, че из лириките на песните може да се намерят намеци за бъбречната трансплантация на Селена, раздялата с Бела & още няколко доста интересни verse-ове, които разбиваме в редовете долу>>>

"We found each other / I helped you out of a broken place / You gave me comfort / But falling for you was my mistake"
Още в първите редове от opener-a на албума - Call Out My Name, става ясно, че The Weeknd говори за раздялата си с Гомес. Припомняме, че връзката на двамата музиканти започна недълго след като Селена избра да се лекува в рехабилитационен център, където се справяше с депресията и безпокойството, породени от автоимунната й болест Лупус.

"When times were rough / I made sure I held you close to me"
Абстрахираме се от емоционалните и здравословни проблеми, но по онова време Гомес съвсем открито признава, че определено изживява доста трудни времена, борейки се с болестта. Явно Абел е бил неотлъчно до нея, но уви...

"I almost cut a piece of myself for your life"
Две мнения по въпроса няма: Тук The Weeknd определено възпява скорошната бъбречна трансплантация, която бившата му Селена преживя. Очевидно преди приятелката на Гомес да се реши да й помогне, певицата е обмисляла гаджето й да сподели бъбрека си с нея, за да помогне и да я спаси.

"Guess I was just another pit stop / Until you made up your mind / You wasted my time"
С тези лирики Тесфайе потвърждава това, което и ние си мислехме: че Селена никога и не е планирала да има дългосрочни отношения с него, а просто го използва като заместител, преди да се върне отново в обятията на Бийбър.

"You're lookin' grown since the last time I looked at you / It might have been, been about a couple months"
Moving on to the next, тук вече май май си говорим за Бела Хадид, с която Абел имаше сериозни 2-годишни отношения. По всичко личи, че певецът и екс любимата му са се видели малко след като той и Селена са прекратили връзката си. "But I just got the picture that you texted to me" - подсказва, че комуникация е имало и преди срещата, а?

"The way I kissed your scars / The way I fixed your heart / Don't you mess with me, babe"
Май си говорим отново за операцията на Гомес и фактът, че тя открито показа белега си из социалните мрежи.

"Wasted times I spent with someone else / She wasn't even half of you"
Повече от ясно е, че с тези лирики се връщаме отново на Bella time, но... само ние ли си представяме или Абел всъщност сравнява модела с певицата и дори казва, че Хадид е way way better?

"I hope you know this dick is still an option ... You were equestrian, so ride it like a champion"
Тук идва потвърждението, че The Weeknd говори за Хадид и изглежда толкова нетърпелив да се свърже отново с нея, че дори не губи време за красноречие! Quick reminder: Бела всъщност е шампион по конен спорт и дори щеше да се състезава в Олимпийските игри през 2016-та, но травма извади красавицата от играта.

"I'ma fuck the pain away, and I know I'll be okay"
Breakup секс, anyone? Явно Абел няма нищо против отново да прибере в леглото си и Селена, и Бела...


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.