Следва

Кой ухапа Бионсе?

Окончателно е: Анджелина и Брад договориха развода

Вече е решено...

Celebrities преди 6 години

Светските хроникьори разкриват, че разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит вече е окончателно решен.

"Двамата най-сетне договориха всички условия и всеки от тях е доволен от това, което се случва. Решението е огромна крачка напред, имайки предвид обвиненията за злоупотреба с алкохол и наркотици и физическата саморазправа над децата. През следващите седмици всичко ще е окончателно решено. Анджелина и Брад най-накрая са в добри отношения", издава достоверен източник.

За раздялата на звездите стана известно през септември 2016 година, а инициаторът бе актрисата, която обяви на всеослушание, че й е писнало от неподходящото поведение на Пит, който има проблеми със зависимости. В продължение на много месеци, страните не успяха да се споразумеят за условията, като тогава Джоли беше силно против Пит да се вижда и общува с децата им.


За момента бившите съпрузи са намерили общ език и са на мнение, че благосъстоянието на наследниците им е най-важно. "Децата ще се виждат с всеки от родителите си", издава запознат.

Джоли и Пит имат 6 наследника: 16-годишният Мадокс, 14-годишният Пакс, 13-годишната Захара, 11-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан, които са на 9.

Що се отнася до личния живот на известни личности, те изглежда са готови да продължат: според слуховете и двамата се срещат с някого.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.