Следва

"Сексът и градът" влиза в политиката

Кой ухапа Бионсе?

Who let the dogs out?

Celebrities преди 6 години

Американската актриса Тифани Хадиш, позната с ролята си от филма "Girls trip", споделя в интервю пред GQ за особено любопитна и открито казано нелепа случка със самата Бионсе, на която става свидетел през декември.

Тифани Хадиш

На парти малко преди Коледа, актрисата споделя, че е видяла как друга актриса, чието име не желае да сподели, захапва Бионсе по лицето. Точно така, и на нас ни звучи абсурдно, но по думите на Хадиш историята е съвсем праводобна. Конкретната актриса се държи през цялата вечер неадекватно, а в един момент отива и захапва Бионсе по лицето със зъби. Реакцията на изпълнителката е да изхвърчи от стаята бясна и да потърси съпруга си. Към края на вечерта
Тифани заговаря Бионсе и по нейни думи диалогът протича така:

Т.:
Тя наистина ли те ухапа?
Б.: Да!
Т.: Определено ще си получи заслуженото тази вечер.
Б.: Тифани, не. Не прави това. Тази к****а е на наркотици. Дори не е пияна, на наркотици е и по принцип не се държи така. Просто се успокой.

Бионсе

И макар ситуацията да се развива още през декември, драмата не спира дотук. След излизането на интервюто, Криси Тейгън побърза да направи изявление в Twitter: "Не мога да напусна тази планета без да знам кой ухапа Бионсе по лицето. Мога да се сетя само за един човек, който би го направил, но не мога да я назова. Но пък мога да кажа, че е отвратителна.''

Криси Тейгън

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.