Следва

Почисти и разкраси - Никол Богданова и Идеята

"Сексът и градът" влиза в политиката

...

Celebrities преди 6 години

Една от звездите на "Сексът и градът" - Синтия Никсън, позната ни още като Миранда Хобс, обяви, че ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк по-късно тази година, а новината се прие като повече от радостна за всички фенове на сериала.

След първоначалната еуфория от съобщаването обаче все повече западни медии обръщат внинание на реакцииите на другите звезди от продукцията, или по-скоро липсата на такива. И Сара Джесика Паркър, и Ким Катрал доста се забавиха с коментарите си, в които на всичкото отгоре не изразяват особена подкрепа.

Предизвикана с въпрос какво мисли по темата, Ким Катрал заявява лаконично: "Подкрепям и уважавам правото на всеки един мой колега да избира кариерата си."

Все така с неясно послание се включва и Сара Джесика Паркър: "Синтия е моя приятелка и колега още откакто бяхме деца. Чакам с нетърпение възможността да си поговоря с нея относно кандидатурата й.''

За разлика от тях обаче, Кристин Дейвис или иначе казано Шарлот Йорк не пести похвалите си: "Толкова се гордея със Синтия Никсън, никой не го е грижа повече за това ВСЕКИ човек да получи равен шанс в живота и добро образование! Знам, че от нея би излязъл забележителен губернатор. Вълнувам се, че подкрепям някого, който познаам от 20 години и който е също така един от най-интелигентните и грижовни хора в живота ми."

More Celebrities