Следва

#MeToo: Сагата Ед Уестуик и Кристина Коен

IТ'S OVER! Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се развеждат!

Роним сълзи...
 

Celebrities преди 5 години

Най-горещият от всички актьори в Magic Mike - Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюан -Тейтъм, официално слагат край на любовния си романс след девет години брак. Двамата обявиха, че се разделят с официално съобщение в профилите си в социалните мрежи, по-точно в Instagram.

"С най-добри чувства решихме да се разделим като двойка. Години наред бяхме силно влюбени и преживяхме вълшебно пътуване заедно. Нищо от това не се е променило, но любовта е прекрасно приключение, което понякога ни отвежда в различни посоки. Зад решението ни няма тайни или сластолюбие - само двама най-добри приятели, осъзнали, че е време да си дадат почивка и да си осигурят един на друг най-доброто, което заслужават", пише в публичното изявление на известната двойка.

Чанинг и Джена се запознават по време на заснемането на съвместния им филм "Step Up" през 2006 г.  Двойката сключва брак три години по-късно, през 2009 г. .
И тук 9-годишният им съвместен живот приключва, а фамилията Тейтъм се нарежда в дългия списък със светски разводи, разстърсили Холивуд през последната половин година.
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.