Следва

Нежният цинизъм на Серж Генсбур

#MeToo: Сагата Ед Уестуик и Кристина Коен

Поредният скандал

Celebrities преди 5 години

Името на актьора Ед Уестуик е едно от многото споменати миналата година по време на зараждащото се #MeToo движение, в което стотици жени, момичета, но и още момчета споделят как са станали жертви на сексуално насилие заради кино и модната индустрия.

Героят от "Клюкарката" обаче неведнъж категорично отхвърли обвиненията, като дори бе заявил с пост в социалните мрежи, че не познава актрисата Кристина Коен, обвинила го в изнасилване. Освен нея, други две момичета отправят същите обвинения.

Сега обаче когато искът за дело бива разглеждан от съда, Уестуик бърза да изтрие поста за сметка на Коен, която едва наскоро прави публично изявление.
С доста детайли младото момиче описва случилото се, като впечатление прави участието във всичко на тогавашното й гадже - анонимен продуцент, който не просто е присъствал на ужасяващата случка, но и също така дълго убеждава Коен да не подава обвинения: "Продуцентът хвърли вината върху мен, казвайки ми, че съм била активен участник в случващото се. Казваше ми още, че не мога да кажа и дума, защото Ед ще се погрижи да ме унищожат и че напълно ще забравя за актьорската си кариера. "
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.