Следва

The Original: 94 години Марлон Брандо

F*** what they say

Отново скандал...

All About Life преди 5 години

Поредният разгорещен дебат, завихрил се в социалните мрежи този път е по повод съпровождащата илюстрация върху тишърта на известната модна инфлуенсърка Yoyo Cao. Позиционираната в Сингапур Yoyo публикува снимка на въпросната дреха в Instagram, с която бележи и първия дизайн за собствения си бранд Exhibit Store.

Именно изображението на пистолет, до което е поставен и надписът "f*** what they say", предизиква стотици гневни коментари под поста. Мнозина смятат, че на фона на наскоро случилата се стрелба в гимназия в Паркланд, Флорида и последвалите простести за контрол над разпространението на оръжия, картинката е абсолютно безпардонна.

Въпреки многобройните атаки, Cao не трие снимката от профила си, не отправя извинение и като цяло изобщо не отговаря на коментарите. Напротив, тя напълно спокойно продължава да публикува своето съдържание без да споменава по какъвто и да е начин инцидента.

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Катерина Грънчарова за идеалния офис грим и менторството като приятелство

All About Life преди 2 години

Филип Морис България e на българския пазар от 15 слънчеви обиколки. За да отбележи повода след една предизвикателна година, компанията дава възможност за старт в кариерата на 15 млади студенти, така че да се докоснат до международния бизнес и да почерпят от него най-доброто. Разказваме за лятната стажантска програма на Филип Морис България, запознавайки ви с 4 млади човека-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, а днес продължаваме с:

More All About Life