Следва

Симеон Василев говори за ЛЮБОВ

The Original: 94 години Марлон Брандо

Hey there...

Celebrities преди 5 години

Днес празнуваме Марлон Брандо и целия му сексапил, прилежащ на един представител на зодия Овен. Не подценяваме огромния му актьорски талант и планираме да си пуснем an old movie за вечеря, с него в главната роля. Обичаме го „Кръстникът“ и „Последно танго в Париж“, и двата от 1972 г. ,от „Преследването“ от 1966 г. и много други.

Изучаваме го всеки път в детайли, от перфекната форма на очите, плътните устни и излъчването, до "невъзможното" тяло. И ни се иска да сме родени няколко години/десетилетия по-рано, и много по-близко географски до него, роден през 1924 година, на 3 април, в Омаха.

На пръв поглед са само 8, но стигат за 800 кадъра, в галерията горе, представящи легендата Марлон Брандо в най-добрата му, убийствена, вечна светлина. >>>

P.S. Ако искате първата снимка от галерията за wallpaper на телефона или пък в рамка до леглото, пишете ни, за да ви я изпратим в максимално добро качество!

Някои неща наистина са неповторими!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.