Следва

Less is more: Горещата Емили Ратайковски показа нова колекция бански

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018: Десертни оттенъци

Дрешки в нюансите на любимите макарони и прочие

 

Fashion преди 5 години

Много приятна препратка правим всеки път, когато навън запеят птички, с пастелните тонове, в които можем, а тази пролет и трябва, да се облечем. Много силно застъпена тенденция, която с дата 2018 и конкретно топлите два сезона, наричаме с подходящото Десертни оттенъци.

Celine

Нежното, позитивно настроение, което тези цветове ни носят, ги прави любим избор във всеки аспект на обличането - и по-връхно, и по-отдолу, и по краката, и в ръцете, и като украшение или аксесоар, и като нагласа към живота въобще.

Chloe

Почти можем да помиришем аромата на детството, намятайки сако в цвят на лимоново сорбе или сладко от ягоди, слагайки под мишница плик в нюанса на син балон, или обувайки бледо розови дънки като в клуб в стара Европа през 83-та.

Jil Sander

Christopher Kane

Christopher Kane

Точно това внушение имат и произведенията на Christopher Kane, Lacoste и Valentino, които в сорбетни цветове решават дори топлите дрехи. Отделно порозовяват, пожълтяват и посиняват в най-нежните трактовки на тази дума и тениските ни, и пастелните ултра меки пуловери, и мантото в цвят на едва порозовяла праскова. За парти вечерта обличаме обезателно десертен костюм или рокля от Versace, останалото търпи всевъзможни интерпретации, стига да ухае на кекс.

Lacoste

Lacoste

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Max Mara

Max Mara

Versace

Versace

Versace

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.