Следва

Умира ли съпругът на кралица Елизабет?

Колин Фарел влиза в рехабилитация

There is some good in that bad boy...

Celebrities преди 6 години

От близо 12 години Колин Фарел живее здравословен начин на живот и категорично е отказал наркотиците и алкохола, но очевидно нещо не е като хората.

Клюките носят, че актьорът е решил да влезе в рехабилитационен център с цел превенция, където лекарите ще го наблюдават известно време.

"Колин има сериозни опасения, че е на път да се върне към вредните си навици и реши да потърси медицинска помощ доброволно", издава близък до Фаръл.

Медицинският център Meadows Elite, където ще се лекува Колин, е добре позната дестинация за известните личности. Там са се подвизавали Селена Гомес, Тайгър Уудс и още много други звезди.

Любопитното е, че превантивното лечение на 41-годишния актьор никак няма да му излезе евтино - ден престой в клиниката струва повече от хиляда долара.

За първи път Фарел лежа в рехабилитация през 2006 година, което всъщност му помогна ужасно много, а още тогава той призна: "Пиех и употребявах наркотици от 14-годишна възраст. Лечението в клиниката промени живота ми. Мога съвсем спокойно да кажа, че съм напълно чист, спокоен и щастлив човек."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.