Следва

Дизайнери за следене: Ивана Пиля

Shoeaholic: ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ обувки на лято 2018!

Отброяването на дните до лятото започна...

Fashion преди 5 години

... което означава, че вече е официално време да приготвим босите крачета. Гледайки тенденциите, кое, как, и какво е ултра модерно, ровим в гардеробите, а ако ги нямаме тичаме и си купуваме точно такива.

Точно ШЕСТ! Водещи тенденции при бувки за горещите предстоящи дни...

1. Mule Mania

С ленти, връзки, затворени пръсти, високи или ниски, чехлите са нумеро уно без значение за материята и цвета описващи ги.

2. Toe Ring Sandals

Колкото и да ги мразехме преди, сега няма как да ги подминем. Сандалите с пръстен на палеца са новото кожено бижу за краката ни.

3. Color Pop

Избираме цвят, без значение какъв - само да е ярък. Обувките с наситен нюанс ще са любимия аксесоар за горещите летни снимки в социалните мрежи.

4. PVC Baby

Любовта към пластмасовото продължава и през лятото. Супер стилни и секси, трябва задължително да ги имаме на краката си.

5. Kitten Heel Craze

Абсолютно не трябва да изключваме котешките токчета от списъка с неща приготвени за морето. Създадени от бяла материя, те ще обогатят всяка лятна визия която си представим.

6. The Dad Sneaker

Дните, в които сме изморени от токчета, сандали, и твърде дамски обувки, точно тези леко груби маратонки са лятното фешън удобство. Съчетани с любимите ни феерични рокли и поли няма как да не ги обичаме и този сезон.

More from View Sofia

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 4 седмици

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.