Следва

Дизайнери за следене: Ивана Пиля

Shoeaholic: ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ обувки на лято 2018!

Отброяването на дните до лятото започна...

Fashion преди 6 години

... което означава, че вече е официално време да приготвим босите крачета. Гледайки тенденциите, кое, как, и какво е ултра модерно, ровим в гардеробите, а ако ги нямаме тичаме и си купуваме точно такива.

Точно ШЕСТ! Водещи тенденции при бувки за горещите предстоящи дни...

1. Mule Mania

С ленти, връзки, затворени пръсти, високи или ниски, чехлите са нумеро уно без значение за материята и цвета описващи ги.

2. Toe Ring Sandals

Колкото и да ги мразехме преди, сега няма как да ги подминем. Сандалите с пръстен на палеца са новото кожено бижу за краката ни.

3. Color Pop

Избираме цвят, без значение какъв - само да е ярък. Обувките с наситен нюанс ще са любимия аксесоар за горещите летни снимки в социалните мрежи.

4. PVC Baby

Любовта към пластмасовото продължава и през лятото. Супер стилни и секси, трябва задължително да ги имаме на краката си.

5. Kitten Heel Craze

Абсолютно не трябва да изключваме котешките токчета от списъка с неща приготвени за морето. Създадени от бяла материя, те ще обогатят всяка лятна визия която си представим.

6. The Dad Sneaker

Дните, в които сме изморени от токчета, сандали, и твърде дамски обувки, точно тези леко груби маратонки са лятното фешън удобство. Съчетани с любимите ни феерични рокли и поли няма как да не ги обичаме и този сезон.

More Fashion