Следва

Dare U: I just wanna make u WET

Пътят на красотата

Официално посрещане на водещи български козметици в централната лаборатория на Natura Bisse в Барселона...

Beauty News преди 6 години

Барселона е център на луксозната испанска козметика. Лидерът в грижата за кожата Natura Bisse разработва иновативна лаборатория, в която иновациите ще начертаят революционен път в борбата срещу стареенето на кожата. Шест водещи български козметици и терапевти имаха възможност да посетят центъра и да преминат през специално обучение за работа с продукти и терапии, които тепърва ще бъдат пуснати на световния козметичен пазар.

Събитието бе инициирано от г-жа Грети Гарсия, официален представител на марката за България и жената, която наложи философията на Natura Bisse в страната ни. Тридневното преживяване бе организирано специално за най-лоялните партньори. Лично изпълнителният директор на Natura Bisse Barcelona – г-жа Вероника Фисас, посрещна българските гости и ги покани да посетят обновения научно-развоен център, в който ще се създават новите продукти. Програмата включваше и посещение на два от най-големите козметични центрове в Барселона, салони, работещи единствено с продукти на Natura Bisse.

Участниците в това уникално преживяване бяха:
1.Г-жа Бисерка Желязкова – собственик на салон Visage, гр. Добрич
2.Г-жа Миглена Георгиева – собственик на салон Melissima, гр. Варна
3.Г-жа Людмила Белчова – собственик на салон Ladies First, гр. София
4.Г-ца Александра Трендафилова – собственик на салон Life, гр. Пловдив
5.Г-ца на Анелия Ангелова – собственик на салон Timeless, гр. София
6.Г-жа Елеонора Костадинова – собственик на салон Elinor, гр. София
7.Доц. Соня Вълкова – дерматолог, ръководител катедра в Медицински университет – гр. Плевен

„Впечатлена съм от цялостната организация и от отношението на испанските представители към нас. Обучението, което бяха организирали, беше повече от невероятно. Обърнаха индивидуално внимание на всяка една от нас и се постараха да ни научат на всички нови техники и методи на прилагане на новите терапии. Имахме и честта да се запознаем със самата г-жа Вероника Фисас – изпълнителен директор на Natura Bisse Barcelona, както и да посетим обновения научно-развоен център, в който се случва цялата магия на Natura Bisse.” – сподели Елеонора Костадинова, собственик на салон „Елинор“, гр. София.

„Щастливи сме, че имахме възможност да посрещнем българските партньори на марката. Впечатлени сме от познанията им и от желанието да развиват философията за грижа за кожата на Natura Bisse. Вярвам, че успяхме да покажем възможно най-много от иновациите в козметологията, които разработваме и съм сигурен, че България ще продължи да е сред най-успешните дестинации на марката.“ – сподели Кевин Були, мениджър за Европа, Natura Bisse International, S.A.

Natura Bisse Barcelona е създадена на 7 юни 1979 г., навлизайки на професионалния козметичен пазар с пет крема, насочени към различни нужди на кожата. Основателят на компанията, г-н Рикардо Фисас, решава да се потопи в това вълнуващо бизнес приключение, след като вижда как неговата иновативна козметика значително подобрява текстурата на кожата. Г-н Рикардо Фисас основава компанията си върху основополагащите стълбове на професионализма, усилията, ангажираността, способността за преодоляване и социалната отговорност.

След 29 години начело на компанията основателят на Natura Bisse Barcelona г-н Рикардо Фисас назначава дъщеря си г-жа Вероника Фисас Вергес за изпълнителен директор. Г-жа Вероника Фисас, лидер на второто поколение на семейството, има подкрепата на своето семейство и на силна марка, която е стандарт на световния козметичен пазар. Както и екип от професионалисти, посветен на осигуряването на своята позиция в бранша.

Новите терапии, които бяха представени на българските козметици, посетили централата на Natura Bisse Barcelona, са INHIBIT FACELIFT TREATMENT и RADIANCE LIFTING PEEL. Както и за пръв път те се запознаха с най-новите продукти на марката, които тепърва предстои да навлязат на пазара в България – DIAMOND EXTREME HAND CREAM; DIAMOND DUAL NIGHT TREATMENT и C+C VITAMIN EYE.

Терапиите, които шестте козметици имаха възможността да научат от самите създатели на марката, са сред най-новите изобретения на Natura Bisse. Radiance Lifting Peel е иновативна терапия, която включва единствения по рода си пилинг със стягащ и контуриращ ефект. Този мощен пилинг се състои от 5 активнни съставки: азеланова, пировична, шимик, маслинова и млечна киселина. Natura Bisse Barcelona прилага отново уникална формула и този пилинг може да бъде използван целогодишно. Ефектите са мигновени и зашеметяващи.

Inhibit Facelift Treatment е изцяло обновена терапия с ботокс и филър ефект. Тази неинвазивна терапия, плод на двегодишни проучвания има не само лифтинг ефект, но и глобално третиране на стареенето. Подходяща е за дами, които вече използват инжекционни терапии, за удължаване на техния ефект. Продуктите, които са нужни за терапията, са от златната колекция на Natura Bisse, а именно Inhibit Collection.

В България Natura Bisse Barcelona е представена от компанията Esthetic Privilege. През изминалите 10 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. От декември 2017 г. българският екип на испанската козметична марка започна организирането на специални събития - „Master Class“, по време на които избрани клиенти на салоните имат възможност да се запознаят с продуктите за домашна грижа и да се убедят в ефективността на терапиите.

След изключително успешното посещение в Испания, Esthetic Privilege организира ексклузивно обучение за всички български партньори на марката, което ще се проведе на 11 април. Темата ще е „Съвременни неинвазивни методи с лифтинг и ботокс ефект“.

 

More from View Sofia

Хиперпигментацията: оръжието е нощната грижа Pigmentbio

Face преди 3 години

Утрото може да е по-мъдро само ако вечерта сме се освободили от всичко, което няма място върху лицето ни. Особено ако става дума за неестетичните хиперпигментации, поставящи на изпитание връзката ни със слънцето

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

More Beauty News