Следва

It's show time!

Всички носят: The Pencil Skirt

Welcome back!

All fashion преди 6 години

Леко неудобно, но изключително секси - какво е то? Полата тип молив. С онази дължина, която не ни позволява особено много да се движим, но какви крака прави, а и не само крака... If you know what we mean. С целия този анонс искаме да обявим, че тя се завръща към трендовете за този сезон - Пролет/Лято 2018, точно както ресните, за които ви казахме вчера ей тук!

Забелязахме the pencil skirt още в края на миналата година сред ревютата на Prada, Fendi, N°21 и др. Класическият модел с леки изменения откъм материя и десен, но все така привлекателен и задължителен must have за идните месеци.

Prada

Fendi

Fendi

N°21

Както вече се досещате, скоростта, с която набра популярност сред street style модата е умопомрачителна и е навсякъде в спортно-елегантни, класически и по-разчупени комбинации в различни кройки, материи и дължини. Изобилие от вариации. 

Нашите топ визии в кадрите долу, в които грам не си личи дискомфорта им. /вътрешен хумор/

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.