Следва

Double Trouble: Да настъпиш яйцето

It shopping list: Fringe

One last time...

Shopping преди 5 години

Връщаме сe близо 10 години назад и клиповете на Шакира, в които ресните са на пидестал и умираме за тях. Говорим за 2009-а, с точност, и онези движения и чупки в кръста, при които ресните хвърчат навсякъде и е тооооолкова яко, че започваме да си режем полите по дължините, и ние да си имаме. Силно се надяваме и вие да сте го правили, ако не, явно е някакво професионално изкривяване в нашия офис, за което се извиняваме. Извиняваме се, не защото ни е срам, а че не сте го преживяли, защото беше супер забавно и донякъде тренди. Винаги можете да наваксате, де, само внимателно подбирайте кои дрехи сте готови да пожертвате.

3 за щастие! За трети път подхващаме темата за ресните и техния прочит в настоящите трендове. Шик, шик! Обобщихме, че са част от тенденциите за Пролет/Лято 2018 и ви изчетохме лекция по стил, за да конкретизираме кое, как и защо.

Присъстващи навсякъде - от подиумите на големите ревюта през street style визиите и до онлайн платформите за пазаруване. Откриваме и преоткриваме техния чар в различни интерпретации и във всякакви вариации, готови да бъдат съчетани в разнообразни алтернативи за един блестящ look. Преминаваме на въпросите „откъде“ и „какво“ да прибавим в гардероба, за да сме flawless тук и сега. Обувки, чанти, панталони, шалове, рокли и какво ли още не /един мини шик битак/ в галерията горе >>> Тop, top!

More Shopping