Следва

Бруклин смени Клоуи за Playboy модел

TOO MUCH: Цял антураж слугува на Блу Айви

Собствен стилист + човек, който пазарува САМО за нея!!!!!!!

Celebrities преди 5 години

Както вече стана ясно, Блу Айви, 6-годишната и най-голяма дъщеря на Бионсе и Джей Зи, е може би най-разлигавеното дете на ПЛАНЕТАТА. Припомняме си момента, в който тя самосандикално започна да наддава на търг за изкуство със сума от 22 000 долара - ТУК!

Докато повечето деца от простолюдието са обличани от майките си, малката Айви е с назначен персонален стилист и отделно човек, който пазарува само и единствено за нея. За заслепителния външен вид на ДЕТЕТО /натъртваме, че е дете/ се грижи цял антураж.

Като изключим факта, че малката е изключително нахална, което си е проличавало неведнъж, вината за цялостното й поведение и неприемливия й характер, произлиза от гордите й родители.

Много ни е интересно какво следва оттук нататък - собствен замък? А какво ли очаква близнаците... Може би отделен стилист за всяко дете? Предстои да разберем...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.