Следва

Ексклузивната колекция на Kendall+Kylie от днес в магазините на FOREVER 21

We Love: Лена +3

Мила моя мамо...

All fashion преди 6 години

ELLE Russia посвещава целия си майски брой на Mommy & Me, а корицата краси моделът Лена Перминова и най-малкото от трите й деца, 4-годишната Ариша Лебедева. Невръстната госпожица може да се похвали с целите 38,8k инстаграм последователи още преди да е проговорила кой знае колко правилно, а вие?

Красивите кадри са заснети в Маракеш, а стилистиката е изцяло вдъхновена от тамошната атмосфера. Освен малката принцеса на семейство Лебедеви, във фотосесията участват и двете по-големи момчета на Лена и Александър. Лена + 3 - така е озаглавен материалът към кадрите, а темата се върти около трудното ежедневие на една работеща и социално ангажирана майка на три деца и това как красавицата Лена супергеройства и успява да съчетава професионалните си ангажименти с тези към семейството.

Е, разбира се, ние можем само да предполагаме колко е трудно да си съпруга на доста успешен предприемач, който случайно е и милиардер, и да гадаем как ли смогва Лена, измежду всичките си екзотични почивки, да се занимава и с благотворителната си кампания SOS by Lena Perminova. Не че омаловажаваме майчинските й задължения, но някак си сме почти сигурни, че моделът има на разположение поне 2 детегледачки и един-двама шофьора, които й помагат с отглеждането на трите деца... и разбира се, поддръжката на палата, който обитава известното руско семейство.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.