Следва

Живата легенда Жан-Пол Белмондо

Мелания Тръмп на корица?

... или пък не...

Celebrities преди 6 години

Феновете на Мелания Тръмп се вдигнаха на виртуален протест, начело с актьора Джеймс Уудс, срещу това, че Първата дама не е била на корица, откакто се е сдобила с титлата.

Цялата драма започва след като актьорът прави пост в платформата за решаване на световни проблеми - Twitter, в който включва най-хубавите снимки на Мелания, подкрепени със съответен текст: "Ако Тръмп бяха демократи, Мелания щеше да е на корицата на всяко дамско списание".

Хвалебствените коментари под публикацията не закъсняват и се изсипва дъжд от апели и и обвивнения към медиите. Експерти констатират казуса, а двете основни причини, които се изтъкват относно "недоразумението" са:

1. Защото тя самата отказва да има каквото и да било активно участие, където и да било + скандалния имидж на милия й съпруг Доналд.
2. Не е била на малко корици в миналото /припомняме една от любимите ни от GQ/.

Дали Twitter отново ще успее да въдвори световен мир и Мелания ще цъфне на някоя корица, очакваме да разберем с нетърпение...

 

More from View Sofia

Double Trouble: секси червеното на Никола Пелц или секси бежовото на Хейли Бийбър

Celebrities преди 1 година

Може и да имат проблеми, но Никола Пелц, първата снаха във фамилията Бекъм очевидно харесва стила на свекърва си Виктория. Виждаме как Ники интерпретира Вики, волно или неволно, и после я сравняваме с друга звездна хубавица, която не копира никого...   

След новината за втората бременност на Меган Маркъл, восъчната й фигура в „Мадам Тюсо“ също е бременна

Celebrities преди 3 години

Музеят "Мадам Тюсо“ в Сидни отбеляза вестта за чаканата втора рожба в семейството на принц Хари и Меган, като добави бременно коремче на експоната си   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.