Следва

Free the nipple: Поема от Jeremy Scott

Живата легенда Жан-Пол Белмондо

Запазената марка на френското кино...

Celebrities преди 6 години

На вчерашната дата, 9 април, един от символите на френското кино, Жан-Пол Белмондо, отпразнува 85-тата си годишнина. За легендата на Новата вълна във френското кино и многобройните му почитателки годините са само цифра, а и как няма да не са, при спомена за замечтания и леко коварен поглед на Белмондо от времето, когато е на 85 минус 50.

Жан-Пол рядко се показва без цигарата, бохемското излъчване, красивата жена под ръка и още стотици, които искат да са на нейно място. Еталон за стил, талант и поведение - откритието на Жан-Люк Годар е едно от най-запомнящите се лица от 60-те години на миналия век.

В над 80-те му роли в киното, актьорът е и романтичен, и циничен, и опасен, трагичен, драматичен, забавен, коварен... Талантът му е несравним, а в комбинация с грозноватия чар, го превръща в един от най-харесваните мъже на съвремието (да не кажем и до днес).

Неслучайно Белмондо е "Професионалистът" - професионалист във филмовата, театралната, а и любовната игра, френският секссимвол си е поживял достатъчно, и има защо да се заслушаме в думите му. По всичко личи, че и до ден днешен не страда от липса на женско внимание, затова и вие, скъпи мъже, четете и се учете!

"Ако една жена се предаде твърде лесно, после организира съпротива с диверсионни методи."

"Да се страхуваш е най-лошият от всички грехове."

"Живея в настоящия момент и това е красиво."

"Жената е единственият подарък, който увива себе си."

"Следвайте своя път. Правете каквото желаете. Всеки играе своя собствена роля."

"Винаги съм искал да играя. Никога не съм желал да бъда джентълмен, който решава нещо си."

"Няма специална тайна за дълголетие. Аз просто искам животът ми да продължи, колкото е възможно по-дълго. Искам да живея."

"Жените след тридесетте се намират в най-добрата си форма, но мъжете след тридесетте са твърде стари, за да го разберат."

"Изкушението е парфюм, който вдишваш, докато не поискаш да имаш целия флакон."

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.