Следва

К.Х.: Мама х 3

Free the nipple: Поема от Jeremy Scott

Gimmie, gimmie more <3

Celebrities преди 5 години

Докато ние още плахо, плахо показваме я китка, я глезен, преценявайки внимателно климатичните условия и повода, то Джеръми Скот не изпитва грам притеснение да покаже и плът, и гръд.

Както сочи заглавието: Free the nipple - в напълно буквален прочит, дизайнерът смело демонстрира завиден стил и форми на годишните LA Fashion Awards. Ансамбълът, който е спретнал за червения килим, се състои от семпъл черен панталон и сако, което обаче се е разпаднало по пътя и само едната половина е успяла да стигне до събитието. Ако не добивате представа, то подкрепяме се с кадри, ясни като бял ден...

Разбира се, не падаме от луната и сме наясно, че Скот е сред изключително ексцентричните личности, съдейки по колекциите му за Moschino, но пък човек е хубаво да знае кога да спре. Sorry, not sorry.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.