Следва

Да или Не: Пустинният плъх на Кание x Adidas

Ексклузивната колекция на Kendall+Kylie от днес в магазините на FOREVER 21

Само докато пишем заглавието на този текст усмивката се появява на лицата ни...

All fashion преди 6 години

Дългоочакваната новина за любимия бранд, който Forever 21 ще ни доведе в България, най-после е обявена и сме изключително щастливи, че можем да ти я споделим. Ексклузивната колекция на сестрите Кендъл и Кайли Дженър не само, че вече е в България, но от днес можеш да я намериш в магазините на Forever 21 в Paradise Center и Serdika Center.



Нашата редакция имаше привилегията да види колекцията преди всички и наистина успяхме да се влюбим от пръв поглед! И цветовете, и материите, и моделите ни допаднаха изключително много и сме сигурни, че ще паснат идеално на всеки стил.





Army green, lime, nude, metallic pink, флорални мотиви и, разбира се, леопардов принт
са сред цветовете, които най-силно ни направиха впечатление, а материите са изключително приятни и меки. Освен прекрасния подбор на платове и цветове, останахме много изненадани и от моделите – смели, дръзки, елегантни, някои с лек ретро мотив, типично в стила на сестрите Дженър, които станаха еквивалент за силно изразен личен стил през последните няколко години.





За финал ти предлагаме да разгледаш някои от моделите тук, а след това те съветваме да побързаш към магазините на Forever 21 и да се убедиш с очите си, а и да попълниш гардероба си с поне една наистина уникална дреха от колекцията на Kendall+Kylie.



More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.