Следва

Стил урок на седмицата: The Denim Jacket

Virgil was HERE: Ако това е новият Louis Vuitton, ОТКАЗВАМЕ СЕ!

L'homme providentiel la mode...

All fashion преди 5 години

Дали, или? Модният свят е в абсолютен тотален амок. Причината - първият продукт, дело на Абло /Върджил Абло - виж за него тук/ за Louis Vuitton.

Oh, well... ние НЕ, силно вероятно и вие, защото тази "симпатична" чантичка за през рамо, решена в кралско синьо /което чупи тенденциите, но все пак - Върджил из дъ ърбън кинг!/, с бонус иконичните монограми на лейбъла, е някак... /не намираме думи, честно/.

Това ли е посоката, в която Абло ще превземе LV? Това ли е творческа продукция? Това ли е първият продукт на VА за LV?

Сини акценти на регулируемата каишка, висящ таг. Аксесоарът кокетно напомня GORE-TEX crossbody bags, част от парижкото дефиле на Off-White,собствената марка на Върджил, с която всъщност стана толкова гигантски популярен и заради която грабна наградата Urban Luxe.

Имайки предвид силно устойчивите основи на изцяло приличния и никак неиграещ си с търпението на фешън средите и потребителите на френската марка Louis Vuitton, силно се съмняваме Върджил да измени до такава степен мъжката линия. Една идея по-стрийт звучене ще дойде добре на LV, но чак толкова - едва ли! Чикагското won't play right с иконичната френска шикозност, както и да го гледаме.



Въпреки че Ким Джоунс, креативен директор на марката от 2011г. насам, изгради сериозна репутация измежду ърбан мъжете и момчетата, особено с феноменалното сътрудничество със Supreme, като освен това остави един сериозен привкус на лоялност към корените на LV.

Джоунс успешно въплъти на котешката пътечка туристическото наследство на Вютон, което успя да синхронизира с преживяванията на многобройните предишни поколения. Последната колекция крещеше: Да се измъкнем, макар и грабвайки най-скъпите, брандирани с монограмно лого туристически ботуши, раница и куфар на Louis Vuitton, а като бонус - гигантско одеало??!?!

Но все пак: KJ се сбогува! Кралят умря, да живее кралят! Защото колкото и тази почти симпатична чантичка, носена от самия Абло, да не ни харесва, то 100% новият креативен има какво да покаже. Въпреки че място за втори Демна НЯМА! Тук нетактичното, или почти, сравнение идва от факта, че двата бранда под бейзболната шапка на Гвасалия с пиперлив замах напомнят една на друга. Току виж надписите на OFF-White да започнат да красят и дизайните на Louis Vuitton?

Product testing, anyone?


P.S.: Всъщност май се оказа, че въпросният аксесоар, който гордо краси гърдите на иначе притеснителния Абло, май е дело на бившият - Ким Джоунс, или поне така твърди Такаши Мураками, който бе "ябълката на раздора", публикувайки кадъра, на който позира с Върджил и "първия продукт".

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.