Следва

There is always a first time: H&M Conscious Exclusive 2018 дебютира в Холивуд

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018: Даскало-шик

Дизайнерите казват, ние се съгласяваме без съпротива - да се върнем в училище, дружно, спретнато и веднага.

All fashion преди 6 години

Говорейки за "училищен" стил, веднага в главата прииждат стандартно възприетите артикули от темата - плисирана пола, подвижна якичка, жилетка на ромбове, риза с наборчета. Въпреки че черното долу и бялото горе отново са много модерни този сезон, а строгите костюми възприемаме като ежедневна униформа, когато говорим за стил, близък по дух до школската естетика, този път става дума за нещо съвършено различно. Даскало-стилът от подиумите за сезон Пролет/Лято 2018 е история, далеч от клишетата и стереотипите, а такава, която носи в себе си и разказва на света безгрижното дете, което всеки от нас е. Винаги.

Gucci

Gucci

Раф Симънс, например, в пролетно-лятната си колекция за Calvin Klein изведе на подиума типичните герои от училищен мюзикъл, решили да скъсат помпоните си и да си направят от тях рокли.

Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein

Monse натърти на баскетболните суичъри. Алесандро Микеле въплъти училищната ни мечта - да си ходиш както ти харесва и и веднага след час по физическо да облечеш спортното яке директно върху флоралната рокля, а Coach 1941 в същото време предлагат копринени бомбъри, за които всички мечтаят - от ученичките до напълно порасналите клиентки на бранда.

Monse

Monse

Monse

Monse

Monse

Coach 1941

Coach 1941

Coach 1941

Coach 1941

Coach 1941

More All fashion