Следва

Denim, Denim Everywhere

There is always a first time: H&M Conscious Exclusive 2018 дебютира в Холивуд

A little party never killed nobody...

All fashion преди 6 години

Преди дни H&M представи своята колекция Conscious Exclusive за 2018 г. на частно коктейлно парти в Лос Анджелис, на което присъстваше звездата на кампанията Кристи Търлингтън Бърнс, а също и Парис Джаксън, Наоми Харис, Кейт Босуърд, Аманда Сейфред и др.

Колекцията, вдъхновена от креативния дом на шведските художници от 19-ти и началото на 20-ти век Карин и Карл Ларсон, ще се предлага от 19 април в избрани магазини на H&M в цял свят, както и онлайн на hm.com. В България ще я откриете в магазин H&M на бул. "Витоша 6" и онлайн.

Звездното събитие, водено от творческия консултант на H&M Ан-Софи Йохансон, се проведе в култовата резиденция Garcia House, проектирана от архитекта Джон Лотнър. Гостите се потопиха в атмосферата на специалната локация, разкриваща гледка към холивудските хълмове.

„Беше вълнуващо да видим модели от Conscious Exclusive, представени от такива вдъхновяващи хора тази вечер. Много сме горди, че колекцията продължава да демонстрира иновативен подход – моделите от жакардова материя с флорален десен и дантелените рокли от ECONYL® наистина подчертават великолепната изработка и силата на женствеността на Conscious Exclusive, като ясно демонстрират естествената съвместимост между модата и устойчивостта.“, призна Ан-Софи Йохансон.

Колекцията Conscious Exclusive за пореден път ни предлага изящни модели, които демонстрират нарастващите възможности за устойчива мода с акцент върху развитието и иновациите. Тази година H&M за първи път представя рециклирано сребро и ECONYL® – 100% регенерирани найлонови влакна, изработени от рибарски мрежи и други найлонови отпадъци.

„Горда съм, че ще участвам в кампанията за Conscious Exclusive на H&M. Наистина харесвам великолепната устойчива мода на H&M, която повишава информираността ни за това какво можем да направим за по-доброто бъдеще на Планетата.”, сподели Кристи Търлингтън Бърнс.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.