Следва

След Джиджи идва Люис и...

Какво носи редакцията: Les Couleurs

Bonjour!

All fashion преди 6 години

Не един път сме споменавали, че Редакцията ни е кокошарник. Така де, много жени на едно място в перманентна истерия. Но пък е забавно и интересно, и никога не ни е скучно. Затова и се харесваме една друга и си имаме нашите дневни традиции. Пием  заедно кафето преди работа и се разхождаме след, а на обяд... На обяд се снимаме, на онази паметна бяла врата, която сме СИГУРНИ, че всички знаете.

Портите на Ада

Днес решихме, че няма да правим безцелна сесия, а ще насочим вниманието към аутфита на деня и детайлите му. За фон избираме една сива ограда с бели акценти, която допълва цялата картина.

Настроението е френско, с много цвят и дребни подробности. Визията също е френска. Панталонът е в тъмно зелено с бял кант, който издължава силуета и придава спортно-елегантнo излъчване.

Съчетан с бял изчистен топ, за да не е trop /прекалено много от фр./. Цялата визия завършва с бежов тренчкот със загатната синьо-бяла подплата и чифт Adidas Superstar, защото още не можем да ги преживеем. Pour la finale: Цветен шал с цветни мотиви.

Видно, действието се развива по обяд, затова вместо чанта, на снимките присъства само портфейл, който добавя още един нюанс към цялостната визия, пък и се връзва прекрасно.

Очилата и часовникът са екзистенциално важни и константни навсякъде.

Казано с две думи, днешният ни "стил" е една експлозия от цветове в спортно-елегантната гама. Щото е пролет. Très Bien!


А ето пълен отчет на дрехите в топлия ни комплект:

Панталон: Bershka
Топ: Mango
Тренчкот: Zara
Кецове: Adidas Superstar
Шал: Zara
Портфейл: Louis Vuitton
Очила: Moncler
Часовник: Raymond Weil


Au Revoir!


Всички кадри са факт, благодарение на новия HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера. За която още има ТУК!


More All fashion