Следва

Джорджина на Кристиано блесна в моден editorial

Да или Не: Черното Versace на Пенелопе?

Effortlessly chic figure...

Celebrities преди 6 години

Знаем, че времето вече ни подканва за по-цветни и феерични модни комбинации, но също така знаем, че сме влюбени в ТОЧНО тази черна визия на Пенелопе Крус.


43-годишната актриса направо ни остави с отворени усти, появявайки се на събитие в родния й Мадрид.

Облечена от глава до пети в тъмния цвят, постигнала шик визия без грам усилие, Пенелопе привлече погледите облечена в блейзер и украсен топ, разбира се, всичко с лейбъл Versace.



За разкош чанта, колан и боти на висок ток - всичко в отново в черно. За скини дънките с dark подтон направо убиваме, защото тази кройка очертава по безобразно изкусителен начин женските форми.

Любопитното е, че явно ножиците на Донатела са играли специално за Крус, тъй като украсеният топ, част от колекцията Versace SS18, всъщност е sweatshirt рокля. Явно обаче испанската актриса е решила, че предпочита дизайнът с геометрично кръстосано украсяване, което канализира историческите референции, които само марка като Версаче може да изпълни по такъв начин, да се превърне в шик тишърт.

Не я съдим! И ние май предпочитаме да носим този кръст на тениска! А вие? Какво ще кажете за "Дамата в черно"? Да или Не за тази визия на Пенелопе Крус? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви тъмната визия на Пенелопе?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 4 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 час

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.