Каква всъщност е истината? Inside семейния живот на Дейвид и Виктория

Каква всъщност е истината? Inside семейния живот на Дейвид и Виктория

Ще се развеждат ли, няма ли да се развеждат...

С годините клюките за раздялата между Дейвид и Виктория Бекъм не намаляват, а ето че сега из медийните среди отново циркулират подобни твърдения.

42-годишният екс футболист и 43-годишната модна дизайнерка живеят заедно в продължение на почти две десетилетия, отглеждат четири деца и създават впечатление за идеална двойка. Каква обаче е истината?"Няма нищо необичайно във факта, че двойките се променят и развиват. Дори когато Дейвид и Виктория се съберат в къщата си в Оксфордшир, те могат да живеят в различни светове. Домът им е така проектиран, че той и тя да имат отделни крила. Всеки от тях живее собствения си живот, а и реално когато са женени от толкова дълго, подобно разстояние може да е полезно за тях", издава близък до звездната двойка.

Въпреки това твърдение, обаче, всички приятели на Дейвид и Виктория вярват, че двамата винаги ще бъдат семейство.


"Децата поддържат връзката им. Реално, Дейвид и Вики са като всяка двойка, която познавате. Няколко дни те са студени и не могат да се понасят един друг и после всичко се оправя. А от друга стана може да изглеждат скарани на публично място, но всъщност да са много влюбени и щастливи.

Коментари: 1

P
prolet (2018/04/13 / 08:39)
Няма нищо странно, че имат две крила, Тя има бизнес из целия свят и участва в модните седмици нявсякъде. Той си има неговия бизнес и живот. Той живота им е по този начин конструиран, а защо да не и домът им.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.