Следва

It's a Pink, Pink World!

Каква всъщност е истината? Inside семейния живот на Дейвид и Виктория

Ще се развеждат ли, няма ли да се развеждат...

Celebrities преди 5 години

С годините клюките за раздялата между Дейвид и Виктория Бекъм не намаляват, а ето че сега из медийните среди отново циркулират подобни твърдения.

42-годишният екс футболист и 43-годишната модна дизайнерка живеят заедно в продължение на почти две десетилетия, отглеждат четири деца и създават впечатление за идеална двойка. Каква обаче е истината?



"Няма нищо необичайно във факта, че двойките се променят и развиват. Дори когато Дейвид и Виктория се съберат в къщата си в Оксфордшир, те могат да живеят в различни светове. Домът им е така проектиран, че той и тя да имат отделни крила. Всеки от тях живее собствения си живот, а и реално когато са женени от толкова дълго, подобно разстояние може да е полезно за тях", издава близък до звездната двойка.

Въпреки това твърдение, обаче, всички приятели на Дейвид и Виктория вярват, че двамата винаги ще бъдат семейство.


"Децата поддържат връзката им. Реално, Дейвид и Вики са като всяка двойка, която познавате. Няколко дни те са студени и не могат да се понасят един друг и после всичко се оправя. А от друга стана може да изглеждат скарани на публично място, но всъщност да са много влюбени и щастливи. Виктория е трудна, тя винаги поставя стена между себе си и другите, но когато я свали се запознавате с една много весела жена. Дейвид, той е просто невероятен. И двамата някак си постигат една доста интересна симбиоза", разкрива друг познат на семейство Бекъм.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.