Следва

Животът през зелените ни очила: #Цветина

Животът през зелените ни очила: #Йоанна

Go green or go home...

Beauty News преди 5 години

На детоксикираща вълна сме! #urbandetox

От няколко седмици топ темата в Редакцията е всичко що е зелено, здравословно, пречистващо и хидратиращо. Имформираме себе си и гледаме да информираме максимално добре и вас! Ядем ябълки на поразия и пием зелен чай във всичките му температурни състояния.



Поговорихме си и със слънчевата Алекс и прекрасната Радост, които разкриха своите детоксикиращи ритуали и ни дадоха по няколко перфектни съвета по темата.
.
Днес пак сме на вълна ЧИСТО! Искаме да виждаме и виждаме света през зелени очила, защото така е по-хубав. Миналата седмица ви показахме как вижда нещата през зелените си очила #Цвети и #Диана, а днес it's my time to confest!


Wake up, wake up, everybody...






... е любимо начало на песен (John Legend, The Roots), но и реалистичният старт на всеки ден! Алармата звъни (три пъти за щастие), но дори и на третия път желанието да остана под завивките не пуска (от пролетната умора ще да е). Списанието чака на масичката, кафето вече ври, а слънцето с всяка секунда тананика - излез, излез.



Наясно с това колко е важно да се грижиш за кожата си, не пропускам сутрешния ритуал "Минута е много!"- да, за 1 минута нанасям детоксикираща маска, идеално време, в което набързо да обмисля готин тоалет за деня, да отпия първа глътка кафе - блаженство, а, разбира се, преди това да изпия чаша леко затоплена вода с лимон. Казах, минута е много! Закусвам добре, нанасям защитен urban detox крем, няколко щриха макиаж, ей така, за разкош и съм Ready, Steady, GO!

Слагам своите "зелени" очила, които всъщност са бежови, минавам през редовния маршрут,  по който като типична романтичка се прехласвам по красивите лалета, чийто разцвет наблюдавам от веднага след последния сняг, между другото.


(преди/след)

След това на всички им е ясно, както пее Rihanna: work, work, work, work!

*reminder: пий вода

Разбира се, напълно наясно съм с детокса в обедната почивка, но и с факта, че пеперудите в стомаха са най-добрите SPA & Detox, решавам да съм от смелите и да пусна моите на свобода, организирайки среща с the trill от вкусна обедна храна.





Денят минава като "щрак", в което някакси типично като за повечето градски героини съм удовлетворила милион и едно желания.

Телепортирам се вкъщи, по инакъв маршрут - важно е да сменяш блендата. Вече си представям вечерята (бяла риба и печени зеленчуци), после топла вана, силен чай и книга, която проронва сълза от емоция. Преди да завърша с репликата "сладки сънища" нанасям финален детоксикиращ щрих с нощната серия на NIVEA Urban Detox,  and Good night, sleep tight! 



BTW: Препоръчвам "Moби Дик" , особено ако искате да сънувате наистина интересни сънища! 







More Beauty News