Следва

Detox БЛИЦ: Радост Тодорова

Животът през зелените ни очила: #Цветина

I'm a morning person...

Beauty News преди 6 години

... that's NOT a lie! Утрините са ритуал. Иконичен. Миришещ на безвремие. Събиращ в шепите си целия ден.

Законът: НЕ бързам сутрин! Съчинявам случването на деня и, докато градските улици са още пусти, измислям красив по своему, пълен с енергия и добри помисли стрийт стайл аутфит, които ясно да покаже, че съм Момичето от Модната Редакция.

Кафе. Поразпиляна коса. Недоизмислен край, вечерта винаги крие изненади. Детокс. Защото "най-красивата жена е ничия".

Зеленото е моят цвят. Носи привкус на свежест и нови начала, затова още с отварянето на сънувалите си галактики очи знам, че след душа е нужен essential за кожата. Една минута! Точно толкова, за да могат бялата глина и екстрактът от магнолия да детоксикират и да осигурят дълбоко почистване, оттук - блясък и съблазън, нежност и високо вдигната от удоволствието брадичка. 

Издавам тайната: правя го всеки ден! Безумно хубаво усещане за чистота и здраве, а и бонус - гримът се нанася толкова изящно на перфектно гладката кожа.

После центрофугата се завърта... перфектно соанирана, а в чантата играят любовниците, главни действащи лица във вече съчинения, предстоящ да се случи ден.



Очилата са червени, скини /просто така иска трендът/, но през тях се вижда зелено. Детоксът е както на лицето, така и в душата, защото, въпреки забързаната сутрин винаги намирам време за думи на хартия - този път ми говорят тези от "Черешата на един народ".

Телефонът вече звъни, имейлите хвърчат с пълна сила, безобразно високите токчета тракат, заедно с тези на другите красиви момичета наоколо, по асфалта. Градският живот е в ход. Лек е, освежаващ, обещаващ...


П.П: Така навярно се постига пречистването всяка вечер... Как? Със зелен чай и хиалуронова киселина, брандирани с NIVEA. Because skin is alive! Be alive and YOU!






More Beauty News