Следва

Дизайн за вдъхновение: No13 in Rio

Congrats! Клоуи Кардашян стана мама!

Hey, Baby Mama...

Celebrities преди 5 години

Бебешка година за клана Кардашиян - считано от вчера, sassy бабата Крис Дженър официално увеличи momager списъка си с клиенти с още една позиция, след като Клоуи Кардашян роди момиченце!

В едва четирите месеца на тази година, семейството Кардашиян-Дженър-Дисик-Уест-Томпсън-Уебстър се увеличи с цели трима члена - Чикаго (второто момиченце на Ким и Кание), Сторми (момиченцето на Кайли и Травис Скот) и новородената дъщеря на Клоуи и Тристан, чието име все още светът не е узнал. Доверяваме се напълно на таланата на известните сестри да измислят възможно най-абсурдните имена за децата си, и сме сигурни, че ще ни изненадат!

Дали таткто, баскетболиста Тристан Томпсън, ще участва в избора на име обаче, поставяме под съмнение. Непосредствено преди най-малакта от сестрите Кардашиян да постъпи в болница, интернет спипа Томпсън в изневяра. Или да го наречем с популярния хаштаг - #TristanTheCheaterTompson ? Не че сме очаквали да има и ден в живота на точно това семейство, който да мине без драма и скандали, но Тристан се славеше като сравнително верен, а новината дойде във възможния момент за младата майка и цялото семейство.

Rumor has it, че Томпсън е присъствал на раждането и умолява Клои за прошка. Какво ще стане, за щастие на Крис Дженър, ще разберем в следващия сезон на Keeping Up with the Kardashians, но спокойно - ние ще ви държим в течение with all the drama!

 

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 2 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи

Анджелина Джоли и модната й марка са героите на Vogue November 2023

Celebrities преди 2 дни

Анджелина Джоли e красивата героиня на корицата на новия брой на Vogue. Сесията е придружена от интервю за изданието, от което научаваме повече за новия моден проект Atelier Jolie, помощта на децата и формирането на собствен стил