Дизайн за вдъхновение: No13 in Rio

Дизайн за вдъхновение: No13 in Rio

Погледни ме, заведи ме, отведи ме...

Развълнувана, съблазнителна и леко замаяна, търси точно него. Седнал на бара в Рио, набелязал именно нея. Двамата, очаровани, търсят пространство и муза за обич. Току-що избягали от шумния бар, намират се тук... пентхаус с извънземен поглед.

Зад затворените врати на пространството с поглед към красотата на Рио, в тишината се чува шум от високи дамски обувки по дървен под. Триетажният пентхаус е в минималистична стилистика и натурални цветове, образувайки линии, прости форми и плоскости. Аеродинамичността и флуидността на помещението са създадени чрез масивно стълбище с високи стъпала. Украсата и декорът са ориентирани към природните форми и флората, създавайки уютен оазис на мира и спокойствието.

Двамата млади, очаровани от звука, създаден от докосването на чашите, намират клишираната приказка, свързана с петък 13, точно там. Той, легнал в централната спалня на третия етаж, пуши пура, гледайки към Shugar Loaf. A тя... с разпиляна коса, потънала в басейна, пречупващ светлината, обсипваща с живот цялото необятно бразилско пространство.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia