Следва

Животът през зелените ни очила: #Петя

Животът през зелените ни очила: #Диана

Detox me, detox me more

Beauty News преди 6 години

Сутринта стартира със слънчеви лъчи, чаша кафе и обилна закуска... само във филмите. И моята е отчасти така, но е предшествана от 18 аларми, молене, тръшкане, липса на очи и координация. След целия ритуал на агония идва ред и на хубавата част под звуците на френски шансони. А после, задължително, душ.

С хладка вода и ритмично тананикане на последната песен, която отказва да напусне главата ми. Душ гел със свеж аромат, съчетан с маска за лице, традиция, която отказвам да наруша. Кожата ми е мека, свежа и се чувствам презаредена.

Следва излежаване в хавлията и паника пред гардероба, избирайки аутфита за деня. Всеки ден по същото време. След селекцията на ансамбъла идва ред на комбо от мед, лимон и джинджифил с чаша зелен чай, глътка вече изстинало кафе и нанасяне на дневния крем за хидратация, който да подготви кожата ми за порцията грим, която следва.

Цялата процедура отнема по-малко от час, а след нея се чувствам готова и дори трепетна за всичко, което ме очаква.

Всеки ден протича различно откъм емоции и преживявания, но динамиката винаги е гарантирана. Неочакваните проблеми - също. Случва се и това...

Споделям задкулисни тайни, моля да не бъдат използвани срещу мен/нас.

Прибирам се леко изморена, напълно нормално, и обикновено - гладна като за трима. Бърза салата /че съм вечно на диета/, чаша вино /калориите тук не се броят/ и умората ме напуска. Всяка вечер също протича различно - с приятели, с филм или ранно настаняване в леглото, придружена от книга /няма любов за мен в този живот, ще пробвам в следващия/.

Преди да се подредя удобно между чаршафите сама, махам грима, най-омразната част от деня, влизам за душ, нахлузвам нощницата, нанасям нощния крем по лицето и шията и съм готова да се отпусна в транс.

Моите daily basics за добро настроение, хубава кожа и досадно много енергия за околните. (Славя се с известна хиперактивност).

That’s All, Folks! 


В резюме + още тайни: Грижа за кожата с подходящи кремове и маски, носещи името  NIVEA Urban Detox, много лимони, много джинджифил, дъъъълги разходки, доза паника, малко драма, повече вино и тапас, и да не съм ви под покрива.

More Beauty News