Следва

Криле на желанието: Пеперуди, изненади, любов

Животът през зелените ни очила: #Петя

Green is the HEALTHIEST color...

Beauty News преди 6 години

Делничните утрини в живота ми са пълна какафония. Някъде измежду ранното и нежелано напускане на леглото, двучасовото взиране в гардероба и вечно недостигащото време, търся остатъци надежда, за да не изпадна в нервна криза, докато се опитвам да разплета косата си. Някои хора намират утеха в кафето, за да ги "приведе" в нормален вид, а аз, тъй като кафе не пия, срещам "спасителят" на деня на тоалетката си.

Нанасям 1-минутната си маска от серията NIVEA Urban Detox, а докато чакам зеленият чай и хилауроновата киселина да си свършат работата, продължавам да се взирам в гардероба. Отмивам я и вече денят може да започне!

Обличам бушуващото си от странни емоции същество в ленен панталон и половин пижама и вече крача с бодра стъпка към Редакцията.

* Косата ми е любимият аксесоар, а помните ли какво споделих за тайната ми детокс рецепта?

Очевидно сутрините не са любимата ми част от деня, заради времето, с което вечно не успяваме да се догоним. Нищо. Имаме си повече от прекрасен обеден ритуал, с който си наваксам. Работният си "детокс" отделяме за сладки женски приказки и повод да съберем малко слънчеви лъчи. Слънцето изтощава кожата and that's a fact, колкото и да го обичам. Непосредствено след слънчевите ласки, имам нужда от незабавна хидратация. За щастие магията е в зелена кутийка, която нямам навика да вадя от чантата.

Вечерите са за дълги разходки по тъмно, хубава музика и броене на звезди. А после, изкуството на добрия сън. Дори и след one too many Old-Fashioned коктейла, не пропускам вечерния си beauty ритуал, а той пак е чудновата бъркотия NIVEA Urban Detox със зелен чай и хилауронова киселина. Специалист съм по изкуството на добрия сън - със събуждането може и да изпитвам леки затруднения, но със заспиването за сметка на това - НИКОГА! 

Ако освежаващото усещане си имаше цвят, щеше да е зелен, а името му би било NIVEA Urban Detox. Защото ухае, защото е леко, защото обещава, а после изълнява. Както очакваме да прави и света около нас. Нали?




 

More Beauty News