Следва

Има го и Парис, има го и Гага... Що е то?

Криле на желанието: Пеперуди, изненади, любов

От AVON, за женствеността...

Face преди 5 години

Четири букви, които вече с години ни карат да се влюбваме в тях. Всеки път като за първи път. Защото в брошурите на AVON ровим и откриваме светове на женската красота, на фини, ненатоварващи цени. Продукти, които глезят нас и цялото ни усещане за нежност.

Правят ни повече жени и симпатично разлистват нишка по нишка чара, който носим в себе си. Този път има нещо, което особено много погали изящната ни същност. Нещо, което провокира улавянето на големи дози съвършенство и разкош. С дата Пролет 2018!

Бюти редактор съм и имам огромен опит, но изборът в новата брошура на AVON е толкова труден, че се усещам "пленник" в сладкия лабиринт на желанието. Какво да избера, по колко нюанса да взема, къде да спра?

Ок, нека е по ред. Задължително поръчвам червилото Beauty Lip Stylo /цвят Капучино, разбира се/, защото е изключително да го имам като любим партньор на устните си. Умее да ги направи меки, красиви, мечтани за целувки, прекрасно оцветени, моите устни!

След дълго чудене се спирам още на: спирала, молив за очи и лосион за блясък & подсилване на тена. Неща, без които не може да стартира нито един топъл сезон, нито едно море, нито един слънчев ден.

Тъмната магическа пръчица, скрита в слънчевата опаковка с надпис EXTREME
прегръща миглите ми с прах от черни диаманти и им придава такъв обем и елегантно класическо подчертаване, каквито не съм постигала в последните два сезона с друг продукт за мигли. 



Кожата ми е сияйна и озарена от лосиона за блясък & подсилване на тена на AVON - Skin so Soft, който благодарение на маслото от жожоба директно обагря тена в златист намигнат и приятно сенсуален слънчев загар.



Разбира се, финалните щрихи са най-важни, защото женските очи трябва да говорят за дълбоки приключения. Този вълшебник - True Color Diamonds, решен в нюанса на сезона Brown Sugar, е траен и лесен за нанасяне, и прави погледът ми неустоймо карамелизиран точно толкова, колкото е и онзи залез, който никога не се забравя!

It's a wrap! Тези трите + божественото червило Beauty Lip Stylo. Пеперудка тук, пеперудка там. Цели ТРИ! Чудите се за какво ви говоря? Ето тайната! Впускам се в игра, в която играем аз, като ценител, и тези красавици с крилца, като предвестници на хубави неща!

Причината - обожавам малките радости, споделени от AVON с мен.
Защото всяка поръчка за 20 лева от новия им каталог, носи 1 пеперуда бонус, а със събраните прекрасни символи всеки може да си поръча на символична цена от 49 стотинки!!! страхотни продукти.

Лично аз избирам да имам Парфюм и Лосион за тяло TTA Always, но за това уханно дуо ще ми трябват още СЕДЕМ пеперуди. Нямам търпение, защото малките радости наистина са най-хубавото нещо в този живот, затова и продължавам да набелязвам продукти от AVON.

Всъщност всеки може да използва събраните пеперуди както пожелае: събираме 10 и взимаме 1 специален продукт/комплект от опциите за 10 пеперуди или 2 специални продукта от опциите за 5 пеперуди, или 5 специални продукта от опциите за 2 пеперуди.

Вие размахахте ли мрежичката? Нека ловът на красота започне сега. Защото кога, ако не точно сега.  Животът е наш, остава само да го направим още по-красив!

More Face