Следва

Days in black Satin

H&M x Anna Glover = Нова Spring Колекция

В основната част от времето си лондонският дизайнер Anna Glover специализира в създаването на принтове за висококачествени тапети-уникати, текстил, както и дигитален дизайн...

All fashion преди 6 години

Тази пролет, за H&M тя създаде поредица от красиви тропични флорални принтове, които красят цяла колекция, създадена от дизайн екипа на марката. Капсулната колекция ще се продава във всички магазини на H&M, както и онлайн, а стартовата й дата беше вчера - 12 април 2018 г.



Дрехите със специален етикет Anna Glover x H&M са едно добро начало на пролетния сезон – рокли, гащеризони, дълги поли, къси панталони и блузи от смес на лен, вискоза и памук.

Създаването на всички модели започва с рисунка на мотива, направена на ръка от дизайнера. След сканиране, изображението се манипулира дигитално за постигане на дълбочина в цветовете, а оттам дизайн екипът на H&M прекроява вдъхновението на принт дизайнера в истински дрехи.



„От дълго време адмирираме работата на Анна и по тази причина сме много щастливи, че успяхме да си сътрудничим по един креативен начин. Дрехите в колекцията са изключително романтични, но бих казала и лесни за носене и комбиниране. Създадохме ги с мисълта да направим така, че красивите ботанически принтове да оживеят заедно с движението на дрехите – точно навреме за пролетта!"
казва Пернила Волфарт, Главен дизайнер в H&M.


Колекцията Anna Glover x H&M е вече онлайн на hm.com, както и в магазините на марката

More All fashion