Следва

„Закуска в ателието“

Тотално Героичното Градинско Парти на Метрополис

Събота вечер Борисова Градина ще бъде подложена на мощен трус от техно музика...

Music преди 5 години

Разположена в близост до парк-хотел „Москва“, сгушена приветливо до алея Яворов и улица Незабравка, епицентърът ще бъде зала „София“ – напълно преобразена, за да подслони всички фенове на Метрополис и българската електронна сцена.

Точно в 22:00ч ще отворим врати за всички, които имат желание да преживеят близка среща с тримата герои в Heroes Total part 2.

По стара Метрополис традиция, началото ще бъде поставено от нашите войни Miss Lidiya, Shade. и DJ Smurf, които със своя подгряващ сет, ще ни въвлекат в атмосферата на вечерта.

След тях, в борбата за тоталното завладяване на публиката, на арената ще излезе Рейдио Слейв. Британското величие, базирано в Берлин ще ни разкаже история, изтъкана от фънки ритми с характерната за него бавна градация. В продължение на два часа и половина, ще имаме възможността да се отдадем напълно в ръцете на техно кукловода, който ще ни преведе през различни измерения на неговия многопластов музикален свят.

Вторият герой, който ще влезе в битката за покоряване на вашите сърца, е Иларио Аликанте. Младият представител на Cocoon сподели в ексклузивно интервю за Българските си почитатели, че достойно ще защити своята титла на вече шлифован диамант в техното. С набора си от оръжия, като увереността, харизмата и лекотата, с която изгражда своите сетове, ни кара напълно да вярваме на думите му, без капчица съмнение в тях.

Третият тотален герой, който ще премери сили на арената в зала „София“, ще бъде Алан Фитцпатрик. Британското гуру ще ни покаже, че рейв културата въобще не е отживелица, а е неразделна част от съвременните тенденции в електронната музика. С изключителна готовност, той пое нелеката задача да постави финалните щрихи на вечерта, предавайки на публиката положителен вайб и емоции до последна капка.
А за тези, които се изморят и желаят да презаредят, ще има специален бар в градината, където ще може да се насладите на техното под открито небе.

Ние вече тръпнем в очакване за събота, а вие?
 

More from View Sofia

More Music