Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тази седмица представителките на зодия Овен ще проведат полезни и важни разговори, свързани с личния им живот. Това вероятно ще има връзка с дете или бъдещо майчинство. Сега ще планирате важни неща в живота си, като ще прецените добре разходите и доходите си.
През периода ще постигнете важен успех в нещо, за което сте работили досега. Важното е успехът да не замъгли ясната ви визия на нещата. Бъдете коректни, не използвайте хитрости, а вършете нещата както трябва. Така ще си спечелите добро име и ще продължавате да градите успехите си. Но ако тяхната почва е неустойчива, то те няма да продължат дълго.

В началото на седмицата започвате смело да действате по определени свои решения. Експериментирайте и не възпирайте въображението си. Това важи най-вече за личния ви живот. Нуждаете се от нови, неизпитани емоции.
От сряда до петък сте открити и честни, а хората оценяват това качество у вас. Казвате всичко директно, без да увъртате. Вдъхновени сте от събитие, което се разиграва пред очите ви.
През уикенда ви очакват нови предизвикателства.

 

Хороскоп

Още от Astro