Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица представителките на зодия Риби трябва да отделят малко повече време за себе си. Мислите ви са твърде много и коя от коя по-важни. Това е много объркващо и ви носи напрежение. Ключът към решенията, от които се нуждаете, е да откриете хармонията със себе си. Всеки е в търсене на собственото си Аз, но то се изменя, а ние невинаги сме наясно със себе си. Често се връщаме няколко стъпки назад, за да се опитаме да отгатнем кой е правилният отговор, но най-добрият начин да го намерим е да се съсредоточим към настоящето. Предишното ви Аз ви е научило на много неща, но тъкмо затова сега сте нови хора. Дайте си необходимото време, експериментирайте и не се страхувайте от мислите и чувствата си.

В началото на седмицата в главата ви има големи идеи. Толкова големи, че предизвикват страх у вас. Не допускайте това. Така ще възпрете въображението и решителността си. Дайте шанс на тези идеи.
От сряда до петък вече имате някои нови стратегии, които са обещаващи. Не се страхувайте и от грешките. Те са още един нов урок.
През уикенда не се доверявайте на хора, които не са се доказали пред вас. Ако имате нужда да споделите нещо съкровено, то го направете, но пред близък човек, на когото разчитате напълно.

 

Хороскоп

Още от Astro