Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период Телците ще имат малко неприятности. Това ще се дължи на проблемите на близки хора, които пряко касаят вас. Възможна е необходимост от пътувания и планове в последния момент. Вашата подкрепа е важна за близките ви, така че, независимо от притесненията, опитайте се да покажете на тези хора, че всичко ще бъде наред.
Междувременно ще проведете важни разговори с правилните хора, които са ключът към цел, която желаете да постигнете. Това може да бъде интервю за работа, стаж, някакъв вид кандидатстване или просто нужна информация. Важно е да скицирате в главата си точно какво искате, а после да действате.

В понеделник и вторник трябва да се справяте с борбата за власт около вас. Важното е самите вие да не бъдете въвлечени във всичко това. Постарайте се да гледате предимно себе си и това, което вие искате, а не да преследвате неща, само за да се надпреварвате с някого.
От сряда до петък ви предстоят важни действия и решения, които налагат незабавна реакция. Трябва да бъдете гъвкави. Не позволявайте на притеснението да ви обземе.
През уикенда нещо ще събуди интензивни, проницателни емоции у вас.
 

Хороскоп

Още от Astro