Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица представителките на зодия Близнаци ще бъдат съсредоточени върху хармонизирането на отношенията си с важните хора в живота им. Недоразумения са ви накарали да се отдалечите от определени хора, но вие не искате това. Наясно сте, че разговорите са пътят към оправянето на нещата.
В кратък срок ще трябва да уредите важни дела, свързани с документи, договори и др. Това може да ви донесе известно напрежение, но се нуждаете от здравия си разум, за да мине всичко по вода.
Очаквайте семейни събирания и срещи, без да бъде нужен конкретен повод. На много от вас предстои интересно събитие, свързано с роднина. Ще бъдете приятно изненадани.

В началото на седмицата срещите и разговорите, с които е запълнено времето ви, ще бъдат дълбоко интелектуални и плодотворни. Ще имате възможността да обсъдите важен проблем, както и да откриете решение за определени трудности.
От сряда до петък ще имате проблеми в комуникацията на работното място. За сметка на това обаче най-добре засилете контактите с приятелите си. Въпросите там са по-важни за уреждане, а в професионален план невинаги нещата опират до откровеност и честни разговори.
През уикенда откривате, че можете да се забавлявате, но и да бъдете сериозни в същото време.
 

Хороскоп

Още от Astro