Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица Лъвовете ще имат поводи за радост и празнуване. Това може да бъде успех в работата, ново начинание, началото на дългоочакван проект или просто някакъв вид вълнение. Много от вас пък ще приключат с нещо, върху което са се трудили дълго. Това може да бъде валидно за дома ви или работата.
Ще ви се наложи да проведете сериозен разговор, свързан с романтичните ви отношения. Достигнали сте повратната точка на връзката си и сега трябва а решите какво ще правите оттук нататък.
Необвързаните представителки на зодията ще открият някои истини за себе си, тъкмо защото не са във връзка и имат дистанция, от която могат да наблюдават свои предишни действия, грешки и поведение. Това е много важен момент в живота ви.

В началото на седмицата много от вашите усилия ще бъдат заслужено възнаградени. Работехте като пчела, а сега можете да си отдъхнете и да се радвате на резултатите.
От сряда до петък вече планирате нови и по-големи стъпки за бъдещето ви. Това е важно, но не забравяйте да се насладите на това, което имате сега, както и на мястото в живота ви, на което се намирате в момента. Не трябва да превръщате съществуването си в безкраен стремеж и поглед към бъдещето. Животът е това, което се случва сега. Утрешният ден не е гарантиран.
През уикенда се радвайте на малките неща.
 

Хороскоп

Още от Astro